Virtual Techlab – PC Build is ontworpen om studenten de beste leerervaring te bieden op het gebied van PC -assemblage en -demontage.

In Virtual Techlab stapt de student met behulp van een stand-alone VR-bril, die volledige interactieve vrijheid biedt, in een meeslepende en realistische praktijkervaring.

Voor docenten hebben we de handige Companion app ontwikkeld, die toegankelijk is via een tablet. Hiermee kan de docent de game starten, de voortgang van de studenten monitoren en indien nodig bijsturen. Een unieke functie stelt docenten in staat om twee studenten te selecteren en ze samen te brengen in één gedeelde VR-omgeving, waar ze gezamenlijk een PC kunnen bouwen. Met de tablet en Companion app kan de docent maximaal 10 brillen tegelijkertijd koppelen.

Virtual Techlab is compatibel met de Meta Quest 2, Meta Quest 3, Pico NEO 3, Pico 4 Enterprise en de HTC VIVE Focus 3. Daarnaast is de Companion app beschikbaar voor zowel Android- als iOS-tablets. Het is mogelijk om met verschillende merken VR-brillen in één VR-omgeving te werken.

Tarievenoverzicht

Jaarlicentie 1 headset

 

€ 95,00 per jaar (incl. BTW) 

Wat kun je verwachten

  • Toegang tot de Virtual TechLab leermodule
  • Software updates

Jaarlicentie 5 headsets

incl. Companion app

 € 709,00 per jaar (incl. BTW)

Wat kun je verwachten

  • Toegang tot de Virtual TechLab leermodule en de Companion app
  • Software updates

Jaarlicentie voor 6 of meer

Headsets

Bel of mail 

Wat kun je verwachten

  • Toegang tot de Virtual TechLab leermodule en de Companion app
  • Software updates