Over ons

Wij richten ons op het ontwikkelen van gamified oplossingen met behulp van bijvoorbeeld Virtual Reality (VR)-technologie. 

Wij signaleren dat niet iedereen voldoende kansen krijgt om te leren om volwaardig deel te kunnen nemen aan alle facetten van onze maatschappij. Daar willen wij met behulp van serious gaming verandering in brengen!

Onze missie is om voor iedereen gelijke kansen te creëren om te leren, ongeacht iemands achtergrond of mogelijkheden. Met onze oplossingen kunnen mensen nieuwe leerervaringen op doen, vaardigheden ontwikkelen en groeien in hun eigen tempo.

Team Changefied

tim-1

Tim van Dam - Algemeen Directeur

Tijdens mijn loopbaan binnen de ICT heb ik altijd passie gehad voor het sociale aspect van technologie. Met Changefied willen we speciale nadruk leggen op de positieve sociale impact van technologie, met een bijzondere focus op virtual reality (VR) en gamification.

Ik vind het fantastisch om te zien dat we met innovatieve en creatieve oplossingen mensen die voorheen aan de zijlijn stonden, vaardigheden kunnen aanleren waarmee zij volwaardig kunnen deelnemen aan de maatschappij. Bij Changefied zijn we constant op zoek naar nieuwe mogelijkheden om onze kennis te delen met degenen die daar behoefte aan hebben. Voor ons is professioneel succes onlosmakelijk verbonden met maatschappelijke betrokkenheid en de ambitie voor een werkelijk inclusieve samenleving.

Patricia Groenewegen-1

Patricia Groenewegen - Projectmanager

Met een achtergrond in het onderwijs, had ik altijd al de passie om iets te kunnen betekenen voor mensen die het wat lastiger hebben in onze samenleving. De combinatie van bezig zijn met die passie en een bijdrage leveren aan het innoveren van het onderwijs werkveld, is wat mijn werk bij Changefied zo leuk maakt.

Toen we in 2020 begonnen met de ontwikkeling van Virtual OV, was onze motivatie om de zelfstandigheid van leerlingen met psychosociale problematiek als autisme of een licht verstandelijk beperking te vergroten door ze te helpen met zelfstandig leren reizen in het openbaar vervoer. Elke dag weer geniet ik van de verhalen uit deze doelgroep, die onderstrepen dat we dat nu daadwerkelijk doen!

 

Afbeelding van WhatsApp op 2024-02-01 om 09.47.23_81398106

Erik Welling - Lead Software Engineer

Ik was nog bezig met mijn bacheloropleiding gametechnologie toen ik gevraagd werd voor de ontwikkeling van Virtual OV. Voor mij bleek serious gaming de ideale tussenweg tussen game ontwikkeling en het maken van traditionele software. Ik kan werken met alle aspecten die gameontwikkeling zo leuk maken terwijl we ook echt impact kunnen maken op de maatschappij en op kwetsbare doelgroepen.

In juli 2023 zijn we zelfstandig verdergegaan. Het geeft mij veel energie om ons jonge bedrijf te zien groeien en om te zien wat de potentie is voor zowel Changefied als voor de mensen die we er mee kunnen helpen.

Inmiddels ben ik klaar met mijn master thesis en heb ik bijna de masteropleiding game & media technologie afgerond en ben ik klaar om mij nog harder in te zetten op het ontwikkelen van onze oplossingen.

thomas-1

Thomas Korver - 3D Modelleur

Ik was op zoek naar een baan in de 3D-wereld, waarbij ik mijn passie voor modelleren en animaties ontwerpen kwijt kon. In de krant las ik over Virtual OV en ik vond dat direct heel interessant. Vooral het educatieve van deze game sprak me erg aan. Ik stuurde een open sollicitatie naar Tim. Er was niet direct plaats voor mij, maar ik was zo gemotiveerd dat ik contact bleef houden.

Nu ben ik alweer een tijdje de 3D-modelleur voor alle games van Changefied. Daar ben ik superblij mee! Het allerleukste in mijn werk vind ik dat het heel gevarieerd is en dat ik bij kan dragen op alle vlakken van de projecten. Zo krijg ik mooie kansen om me verder te ontwikkelen.