Overslaan naar inhoud
  • Er zijn geen suggesties want het zoekveld is leeg.

Nieuwe game! Virtual TechLab

 

๐—Ÿ๐—ฎ๐—ป๐—ฐ๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ฉ๐—ถ๐—ฟ๐˜๐˜‚๐—ฎ๐—น ๐—ง๐—ฒ๐—ฐ๐—ต๐—Ÿ๐—ฎ๐—ฏ: ๐——๐—ฒ ๐—ฉ๐—ถ๐—ฟ๐˜๐˜‚๐—ฒ๐—น๐—ฒ ๐—Ÿ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ผ๐—บ๐—ด๐—ฒ๐˜ƒ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—œ๐—ง-๐—›๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ๐˜„๐—ฎ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ข๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐˜„๐—ถ๐—ท๐˜€
Vandaag onthullen wij met trots de introductie van Virtual TechLab, een baanbrekende virtuele leeromgeving die het IT-hardware onderwijs herdefinieert. Ontdek de toekomst van IT-hardware met Virtual TechLab en geef studenten een voorsprong!


Virtual TechLab biedt studenten een unieke kans om te leren in een virtuele realiteit met 6 graden bewegingsvrijheid (6 DoF). Hier krijgen studenten gedetailleerde uitleg over elk onderdeel van een desktop-pc en leren ze deze correct te installeren. De virtuele game omvat diverse assemblage-opdrachten en uitdagende levels met storingsmeldingen, waarmee studenten leren storingen te vinden en te verhelpen.

๐—ฃ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—ผ๐—ผ๐—ป๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ ๐—ฉ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐˜๐—ด๐—ฎ๐—ป๐—ด ๐— ๐—ผ๐—ป๐—ถ๐˜๐—ผ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป
Virtual TechLab stelt docenten/begeleiders in staat om de voortgang van de student te monitoren en bij te sturen via een tablet. Hierdoor wordt een nieuwe dimensie toegevoegd aan het educatieve proces, waardoor docenten direct kunnen inspelen op de behoeften van individuele studenten.

๐—ฉ๐—ถ๐—ฟ๐˜๐˜‚๐—ฒ๐—ฒ๐—น ๐—ฆ๐—ฎ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐—ป 
Daarnaast introduceert Virtual TechLab een innovatieve samenwerkingsfunctie, waarmee docenten twee studenten in dezelfde virtuele omgeving kunnen laten samenwerken. Dit stimuleert samenwerking en biedt de mogelijkheid om elkaars expertise te benutten, waardoor een interactieve en boeiende leeromgeving ontstaat.

๐—š๐—ฎ๐—บ๐—ฒ ๐—–๐—ต๐—ฎ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ฟ 
"Virtual TechLab gaat verder dan traditioneel leren door studenten een praktische, virtuele ervaring te bieden," zegt Erik Welling, Techlab Lead Software Engineer van Changefied. "We zijn ervan overtuigd dat deze benadering het landschap van IT-hardware onderwijs zal transformeren en studenten zal voorbereiden op een succesvolle carriรจre in de dynamische wereld van de IT-sector."

Ontdek de toekomst van IT-hardware leren met Virtual TechLab en geef uw studenten een voorsprong.

 

VR_Setup_01