Virtual TechLab, dé toonaangevende virtuele leeromgeving die het IT-hardware onderwijs revolutioneert. 

Bij Changefied geloven we sterk in de kracht van praktisch leren. Virtual TechLab biedt jou en je studenten de unieke kans om onbeperkt te kunnen oefenen met het vakkundig assembleren van PC-componenten in een virtuele omgeving. De virtuele omgeving maakt het mogelijk om te kunnen leren zonder de beperkingen die traditionele leermethodes met zich meebrengen, zoals beperkte budgetten, tijd en hardware. Studenten kunnen op hun eigen tempo leren, fouten maken zonder gevolgen en hun begrip van IT-hardware verdiepen.

virtualtechlab-logo_registered

Voor onderwijsinstellingen en IT-studenten

Virtual TechLab richt zich op onderwijsinstellingen, met name op het gebied van technisch onderwijs en IT-gerelateerde vakken. Ons educatieve platform is ontworpen om jouw studenten in Virtual Reality leerervaringen te bieden in IT-hardware-assemblage en -selectie, zonder de beperkingen van fysieke apparatuur. Het is ideaal voor zowel beginners als gevorderde studenten die hun vaardigheden willen aanscherpen en praktische ervaring willen opdoen in een virtuele omgeving.

VR_Setup

  De kracht van Virtual TechLab

Virtuele realiteit voor realistisch leren
Stap in een virtuele omgeving die de echte wereld simuleert. Met Virtual TechLab kunnen studenten PC-componenten selecteren, hanteren en assembleren alsof ze fysiek voor hen liggen.   

Virtuele samenwerking
Breng studenten samen in een gedeelde virtuele omgeving, waar ze samenwerken en elkaars expertise benutten. Dit bevordert sociale interactie en stelt leerlingen in staat hun collectieve denkvermogen te benutten voor een nog effectievere leerervaring.
 
Risicovrije praktijkervaring
Fouten maken hoort bij het leerproces. Met Virtual TechLab kunnen studenten vrij experimenteren zonder reële gevolgen. Dit bevordert zelfvertrouwen en een dieper begrip van het materiaal.
 
Brede selectie van componenten
Of het nu gaat om processoren, geheugenmodules of moederborden, ons platform biedt een uitgebreid scala aan virtuele componenten om mee te werken en te assembleren.
 
Duurzaamheid en eWaste-vermindering
Wij zijn toegewijd aan een groenere toekomst. Met Virtual TechLab kunnen studenten praktische vaardigheden ontwikkelen zonder fysieke hardware te verspillen, wat resulteert in een significante vermindering van elektronisch afval (eWaste).
 
Groei en toekomstige innovatie
Virtual TechLab evolueert met de sector mee. Studenten worden blootgesteld aan de nieuwste trends en technologieën, waardoor ze goed voorbereid zijn op de snel veranderende IT-landschap.

Ervaar de kracht van Virtual TechLab en geef uw studenten een voorsprong in de wereld van IT-hardware. Ontdek meer over hoe ons platform hun educatieve reis kan versterken en hen voorbereidt op een succesvolle toekomst.

 

Wij streven ernaar om het onderwijslandschap te verrijken door middel van innovatieve en duurzame IT-hardware training. Ons doel is om studenten een buitengewone leerervaring te bieden waarbij zij niet alleen theoretische kennis opdoen, maar ook praktische vaardigheden ontwikkelen in het selecteren en assembleren van PC-componenten. We zetten ons in voor het leveren van een hoogwaardige virtuele leeromgeving die studenten voorbereidt op een succesvolle carrière in de IT-sector.

Daarnaast willen we ook een positieve impact hebben op het milieu en duurzaamheid bevorderen. Door studenten de mogelijkheid te geven om in een virtuele omgeving te oefenen, verminderen we elektronisch afval (eWaste) en dragen we bij aan een groenere toekomst. Onze missie is gebaseerd op het idee dat onderwijs en technologie hand in hand kunnen gaan met verantwoordelijkheid voor het milieu.