Overslaan naar inhoud

Ons team

tim-1

Tim van Dam - Algemeen Directeur

Tijdens mijn loopbaan binnen de ICT heb ik altijd passie gehad voor het sociale aspect van technologie. Met Changefied willen we speciale nadruk leggen op de positieve sociale impact van technologie, met een bijzondere focus op virtual reality (VR) en gamification.

Ik vind het fantastisch om te zien dat we met innovatieve en creatieve oplossingen mensen die voorheen aan de zijlijn stonden, vaardigheden kunnen aanleren waarmee zij volwaardig kunnen deelnemen aan de maatschappij. Bij Changefied zijn we constant op zoek naar nieuwe mogelijkheden om onze kennis te delen met degenen die daar behoefte aan hebben. Voor ons is professioneel succes onlosmakelijk verbonden met maatschappelijke betrokkenheid en de ambitie voor een werkelijk inclusieve samenleving.

Patricia Groenewegen-1

Patricia Groenewegen - Projectmanager

Met een achtergrond in het onderwijs, had ik altijd al de passie om iets te kunnen betekenen voor mensen die het wat lastiger hebben in onze samenleving. De combinatie van bezig zijn met die passie en een bijdrage leveren aan het innoveren van het onderwijs werkveld, is wat mijn werk bij Changefied zo leuk maakt.

Toen we in 2020 begonnen met de ontwikkeling van Virtual OV, was onze motivatie om de zelfstandigheid van leerlingen met psychosociale problematiek als autisme of een licht verstandelijk beperking te vergroten door ze te helpen met zelfstandig leren reizen in het openbaar vervoer. Elke dag weer geniet ik van de verhalen uit deze doelgroep, die onderstrepen dat we dat nu daadwerkelijk doen!

 

erik ter wee-1

Erik ter Wee - Lead Software Engineer

Tijdens mijn studeerperiode kreeg ik de kans om een deel uit te maken van de ontwikkeling van een nieuwe serious game. Nog zoekende naar wat ik precies met mijn vaardigheden wilde doen, was de mogelijkheid om echt een verschil voor mensen te maken erg aanlokkelijk. Als team zijn we toen het hart van Virtual OV geworden. Toen de mogelijkheid kwam om dit in een zelfstandige onderneming verder te ontwikkelen hebben we dat enthousiast omarmd.

Inmiddels als Bachelor of Science, mede-eigenaar en mede-Lead Software Engineer ben ik er erg trots op dat we dat hart en onze ambitie hebben kunnen uitgroeien naar Changefied. Het geeft veel voldoening om te zien dat onze inspanningen ook echt levens hebben beïnvloed. Ik kijk er elke dag naar uit om dat voort te zetten. 

Afbeelding van WhatsApp op 2024-02-01 om 09.47.23_81398106

Erik Welling - Lead Software Engineer

Ik was nog bezig met mijn bacheloropleiding gametechnologie toen ik gevraagd werd voor de ontwikkeling van Virtual OV. Voor mij bleek serious gaming de ideale tussenweg tussen game ontwikkeling en het maken van traditionele software. Ik kan werken met alle aspecten die gameontwikkeling zo leuk maken terwijl we ook echt impact kunnen maken op de maatschappij en op kwetsbare doelgroepen.

In juli 2023 zijn we zelfstandig verdergegaan. Het geeft mij veel energie om ons jonge bedrijf te zien groeien en om te zien wat de potentie is voor zowel Changefied als voor de mensen die we er mee kunnen helpen.

Inmiddels ben ik klaar met mijn master thesis en heb ik bijna de masteropleiding game & media technologie afgerond en ben ik klaar om mij nog harder in te zetten op het ontwikkelen van onze oplossingen.

thomas-1

Thomas Korver - 3D Modelleur

Ik was op zoek naar een baan in de 3D-wereld, waarbij ik mijn passie voor modelleren en animaties ontwerpen kwijt kon. In de krant las ik over Virtual OV en ik vond dat direct heel interessant. Vooral het educatieve van deze game sprak me erg aan. Ik stuurde een open sollicitatie naar Tim. Er was niet direct plaats voor mij, maar ik was zo gemotiveerd dat ik contact bleef houden.

Nu ben ik alweer een tijdje de 3D-modelleur voor alle games van Changefied. Daar ben ik superblij mee! Het allerleukste in mijn werk vind ik dat het heel gevarieerd is en dat ik bij kan dragen op alle vlakken van de projecten. Zo krijg ik mooie kansen om me verder te ontwikkelen.

Danique-1

Danique Wittenbernds - Marketeer

Mijn werk bij Changefied geeft mij de kans om te ontdekken wat ik leuk vind en waarin ik mezelf verder wil ontwikkelen. Social media en marketing hebben mijn interesse, daar valt nog veel in te leren en kan ik fijn in door groeien. Het leuke hierin is dat je goed met je tijd mee moet gaan. Online veranderen de dingen snel.

Als iemand met autisme, kan ik mijn input aan collega’s geven op wat nodig is om mensen met autisme van de juiste informatie te voorzien.